(Re)design website

Een (re)design van een website is kan de gebruiksvriendelijkheid en laadsnelheid te verbeteren, waardoor bezoekers langer blijven en sneller vinden wat ze zoeken.

Groen pijl naar beneden in huisstijl WebMatics
Groen pijl naar beneden in huisstijl WebMatics

Waarom website (re)designen?

Een modern en mobielvriendelijk ontwerp verhoogt niet alleen uw conversieratio’s maar zorgt ook voor betere SEO-prestaties en versterkt uw merkidentiteit. Bovendien biedt een redesign de kans om de beveiliging te optimaliseren en je bedrijf concurrerend en aantrekkelijk te houden in een steeds veranderende markt.

Grijze pijl naar beneden in huisstijl WebMatics

Overtuigd?

Groene pijl naar boven in huisstijl WebMatics

Vernieuwen?

Hoe gaan wij uw website aantrekkelijk maken / houden voor zowel de websitebezoeker als Google:

Een redesign verbetert de navigatie en gebruikerservaring, waardoor bezoekers langer blijven en sneller vinden wat ze zoeken.

Een vernieuwde website kan de conversiepercentages verhogen door een aantrekkelijker ontwerp en verbeterde functionaliteiten.

Bij het ontwerpen en uitwerken ervan houden we rekening met de laadsnelheid van de pagina. Dit kan door het optimaliseren van afbeeldingen maar ook (caching) tools die de website sneller laten inladen.

Een up-to-date website houdt uw bedrijf competitief en aantrekkelijk voor nieuwe klanten in een steeds veranderende markt.

Wanneer wij een (re)design voorzien zorgen wij er steeds voor dat ook voor mobiele gebruikers de website er aantrekkelijk blijft uitzien.

Een herontwerp kan uw merk beter weerspiegelen en versterken, wat bijdraagt aan een consistente merkervaring.

Bij het opmaken en invullen van de nieuwe ontwerpen houden we uiteraard rekening met SEO. De site wordt gecontroleerd op zijn SEO score en bij voorkeur worden teksten geschreven door een copywriter.

Een (re)design, al dan niet beginnend vanop 0, biedt de kans om de beveiliging van uw website te verbeteren, wat zowel je bedrijf als uw bezoekers beschermt.