Microsoft 365 optimaliseren

Betaalt u onnodig dubbel? Ontdek verborgen mogelijkheden, vereenvoudig licentiebeheer en implementeer best practices voor een geoptimaliseerde Microsoft 365 ervaring.

Groen pijl naar beneden in huisstijl WebMatics
Groen pijl naar beneden in huisstijl WebMatics

Kostenbesparend optimaliseren?

Veel bedrijven gebruiken diverse, betalende programma’s en tools, waaronder mogelijk Microsoft 365, maar benutten niet altijd alle functionaliteiten efficiënt. WEBMATICS helpt u bij het optimaliseren van uw Microsoft 365 omgeving, zodat u kosten bespaart en productiviteit verhoogt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een analyse en maatwerkadvies.

Grijze pijl naar beneden in huisstijl WebMatics

Optimalisatie mogelijk?

Groene pijl naar boven in huisstijl WebMatics

Hoe kan WEBMATICS uw 365 omgeving optimaliseren?

Bij WEBMATICS geloven we in een persoonlijke aanpak. We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft en streven ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die echt passen bij uw organisatie.

We passen uw Microsoft 365 omgeving aan op basis van specifieke bedrijfsbehoeften. Door workflows te stroomlijnen en functies te integreren, verbeteren we de efficiëntie en samenwerking binnen uw organisatie.

Veel bedrijven betalen voor administratieve postvakken die gratis beschikbaar zijn binnen Microsoft 365. Daarnaast zien we vaak nog actieve licenties op werknemers die niet meer werkzaam zijn binnen de organisatie. Anderzijds stellen we vaak vast dat er licenties worden betaald die helemaal niet benut worden. We controleren en optimaliseren uw licentiegebruik om ongebruikte of dubbele functionaliteiten te identificeren en kosten te besparen.

We analyseren het gebruik van mailboxen en optimaliseren de configuratie om de opslagruimte efficiënt te beheren. Door archivering en automatisering toe te passen verbeteren we de toegankelijkheid van belangrijke communicatie.

Tevens zien we vaak ook verschillende handtekeningen terugkomen binnen één en dezelfde organisatie. Wij streven naar uniformiteit wat betreft het gebruik van de e-mailhandtekeningen. Dit straalt professionaliteit uit en via centraal beheer kunnen we voor alle gebruikers in één keer het ontwerp wijzigen.

We controleren of andere actieve betalende programma’s mogelijks al zijn inbegrepen in jouw huidige Microsoft 365 licenties. Door te profiteren van de volledige suite aan beschikbare tools, maximaliseren we de waarde van jouw investering.

Naast functionele en financiële optimalisatie, controleren we ook steeds de beveiliging van uw tenant. Hiervoor hoeft geen volledige audit te gebeuren. Wij adviseren en controleren steeds quick-win acties, welke zijn inbegrepen in elk soort licentie. Zodoende er niet onvoorzien geïnvesteerd moet worden in een bijkomend security project.

Zwarte pijl naar beneden in huisstijl WebMatics

Al onze Microsoft 365 diensten

Witte pijl naar omhoog in huisstijl WebMatics