Nood aan een digitale boost?

Is uw bedrijf nog steeds afhankelijk van ouderwetse pen-en-papierprocessen? Het is tijd om te digitaliseren en uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen! Wij helpen bedrijven zoals die van u om de overstap te maken naar moderne, digitale werkmethoden.

Groen pijl naar beneden in huisstijl WebMatics
Groen pijl naar beneden in huisstijl WebMatics

Digitaal boosten

Van het digitaliseren van administratieve processen tot het implementeren van geavanceerde softwareoplossingen, wij staan klaar om uw bedrijf te begeleiden naar een efficiëntere en productievere toekomst. Onze experts zullen samen met u uw bedrijfsbehoeften analyseren en op maat gemaakte oplossingen voorstellen die perfect passen bij uw doelen en budget.

Grijze pijl naar beneden in huisstijl WebMatics

Digitaliseer
uw bedrijf

Groene pijl naar boven in huisstijl WebMatics

Wat digitaliseren?

Verhoog uw efficiëntie, verbeter de samenwerking binnen uw team en verlaag uw operationele kosten door te kiezen voor digitalisering.

Maak gebruik van Microsoft 365 – Exchange Online, een geavanceerd e-mailplatform met robuuste beveiligingsfuncties, om e-mailcommunicatie te vergemakkelijken, agenda’s te beheren en contacten te organiseren. Met Exchange Online kunt u veilig en efficiënt communiceren en samenwerken binnen uw organisatie, terwijl uw gegevens worden beschermd door beveiligingslagen als anti-malware, anti-phishing en multifactor-authenticatie (MFA). Met een door ons opgezette Exchange Online omgeving bent u verzekerd van een betrouwbare en veilige e-mailomgeving die voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen.

SharePoint
is ideaal voor organisaties, met centrale opslag, samenwerking, versiebeheer, toegangsbeheer, en integratie met andere Microsoft 365-apps. OneDrive biedt persoonlijke opslag, zodat gebruikers overal toegang hebben tot hun bestanden en eenvoudig documenten kunnen delen. Beide platforms bieden geavanceerde beveiligingsfuncties om uw gegevens te beschermen en naleving van regelgeving te waarborgen. Samen zorgen SharePoint en OneDrive voor een efficiënte en veilige documentbeheeroplossing voor uw bedrijf.

Microsoft 365 biedt met Teams, Loop en OneNote een complete suite van samenwerkingstools die uw team helpen efficiënter te werken. Microsoft Teams faciliteert naadloze communicatie en samenwerking met chat, videovergaderingen en integratie met andere Microsoft 365-apps. Loop zorgt voor dynamische content die eenvoudig gedeeld en bewerkt kan worden in verschillende applicaties, waardoor samenwerking flexibel en realtime wordt. OneNote biedt een digitale notitieomgeving waar teamleden ideeën, notities en projectinformatie kunnen vastleggen en delen. Samen zorgen deze tools voor een geïntegreerde, productieve en veilige werkomgeving.

Gebruik online facturatiesoftware om facturatieprocessen te automatiseren, facturen te maken en te verzenden, betalingen te ontvangen en financiële overzichten te genereren. Dit bespaart tijd en vermindert fouten die kunnen optreden bij handmatige facturatie.
Implementeer een geautomatiseerd gegevensback-up- en herstelsysteem om bedrijfsgegevens veilig te stellen en te beschermen tegen verlies als gevolg van hardwarestoringen, menselijke fouten, of cyberaanvallen. Dit zorgt voor bedrijfscontinuïteit en minimaliseert de impact van gegevensverlies.
De hierboven genoemde voorbeelden van digitaal boosten geven slechts een beperkt overzicht van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen ook andere bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd. Wij bekijken elke case afzonderlijk om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften en doelstellingen van uw organisatie.
Zwarte pijl naar beneden in huisstijl WebMatics

Al onze IT Transformation diensten

Witte pijl naar omhoog in huisstijl WebMatics