Microsoft 365 audit

Onze uitgebreide audit dekt alle belangrijke aspecten van uw Microsoft 365-omgeving, waaronder het MS365 admin center, Entra ID, Exchange Online, OneDrive / SharePoint, Security Center en Intune.

Groen pijl naar beneden in huisstijl WebMatics
Groen pijl naar beneden in huisstijl WebMatics

Hoe is uw tenant geconfigureerd?

Met onze audit krijgt u een diepgaand inzicht in uw Microsoft 365-configuratie. Wij analyseren de tenant nauwkeurig, identificeren potentiële risico’s en optimaliseren uw beveiligingsinstellingen. Verbeter de efficiëntie van uw cloudomgeving en maximaliseer uw investering in Microsoft 365.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw Microsoft 365-audit te plannen en uw bedrijf naar een hoger beveiligingsniveau te tillen.

Grijze pijl naar beneden in huisstijl WebMatics

365 in kaart brengen!

Groene pijl naar boven in huisstijl WebMatics

Onderdelen audit

We starten onze Microsoft 365-audit met het verkrijgen van de nodige toegang en rechten om uw volledige omgeving te inspecteren. Tijdens de audit fase onderzoeken we uw MS365-tenant nauwkeurig, waarbij we d.m.v. doelgerichte controles en tools elk aspect van uw omgeving analyseren.

Na het verzamelen van alle gegevens en bevindingen, stellen we een uitgebreid rapport op dat uw Microsoft 365-beveiligingsstatus en configuratie in kaart brengt. Dit rapport wordt vervolgens met u besproken tijdens een persoonlijk gesprek, waarin we de bevindingen presenteren, aanbevelingen doen en eventuele risico’s toelichten.

Zwarte pijl naar beneden in huisstijl WebMatics

Al onze Audit diensten

Witte pijl naar omhoog in huisstijl WebMatics