Microsoft 365

Ontgrendel de volledige potentie van uw bedrijf met Microsoft 365, de ultieme productiviteitssuite voor moderne bedrijven.

Microsoft 365 biedt een scala aan krachtige tools die specifiek zijn ontworpen om bedrijven te helpen efficiënter te werken en hun productiviteit te verhogen.

Groen pijl naar beneden in huisstijl WebMatics
Groen pijl naar beneden in huisstijl WebMatics

Waarmee kan WEBMATICS helpen?

 • Uw Microsoft 365 tenant opzetten

  Maakt uw bedrijf nog geen gebruik van Microsoft 365? Laat onze experts u begeleiden …

 • Beveilig uw Microsoft 365 omgeving

  Bescherm uw bedrijf tegen cyberdreigingen door uw Microsoft 365 omgeving te beveiligen.

 • Microsoft 365 optimalisatie

  Haal het maximale uit Microsoft 365. Ontdek hoe de productiviteit te verhogen, kosten verminderen …

 • Algemene ondersteuning – Beheer

  Vertrouw op onze deskundige ondersteuning, beheer en support voor uw Microsoft 365-omgeving.

 • Bellen via Microsoft 365 – Teams

  Ontdek de kracht van Teams telefonie voor naadloze en efficiënte zakelijke communicatie.

 • Microsoft 365 audit

  Wordt uw Microsoft 365-omgeving nog wel optimaal onderhouden? Gebruikt u alle functionaliteiten …

Ik heb Microsoft 365 problemen!

Assistentie nodig!Assistentie nodig!

Neem onmiddellijk contact
op met onze experts

Waarom uw bedrijf Microsoft 365 moet gebruiken?

Ontdek waarom uw bedrijf Microsoft 365 moet gebruiken. Met een uitgebreid scala aan productiviteitstools biedt Microsoft 365 een geïntegreerde oplossing om de efficiëntie te verhogen en de samenwerking te verbeteren. Met Microsoft 365 krijg je toegang tot:

Microsoft 365 biedt een alles-in-één oplossing voor bedrijven, inclusief de vertrouwde Office-toepassingen zoals Word, Excel en PowerPoint, maar ook andere waardevolle tools zoals Teams, Outlook en SharePoint.

Met Microsoft 365 heeft u altijd toegang tot de nieuwste versies van de software. Dit betekent dat u nooit meer hoeft te wachten op upgrades of nieuwe functies en dat u altijd beschikt over de nieuwste beveiligingspatches.

Microsoft Teams is een geïntegreerd platform voor communicatie en samenwerking, waardoor collega’s efficiënter kunnen samenwerken, ongeacht waar ze zich bevinden. Dit omvat chat, videovergaderingen, bestandsdeling en samenwerking aan documenten in realtime.

Microsoft 365 wordt geleverd met geavanceerde beveiligingsfuncties die bedrijven helpen om hun gegevens te beschermen tegen cyberdreigingen en ongeoorloofde toegang. Dit omvat onder andere geavanceerde anti-phishing-technologieën, bedreigingsanalyse en hoogstaande beheertools voor toegangscontrole.

Microsoft 365 is schaalbaar en kan worden aangepast aan de behoeften van elk bedrijf. Van kleine startups tot grote ondernemingen. Met verschillende abonnementsformules kan u als bedrijf precies de functies kiezen die je nodig hebt en betaalt u alleen voor wat u gebruikt.

Microsoft 365 integreert naadloos met andere zakelijke tools en services, waardoor het gemakkelijk is om workflows te automatiseren en gegevens te delen tussen verschillende systemen. Dit omvat integraties met populaire CRM-systemen, boekhoudsoftware en meer.

Via Microsoft 365 hebben medewerkers, indien gewenst, overal en altijd toegang tot hun mails en nodige bedrijfsdocumenten, via desktops, laptops, tablets en smartphones. Dit verbetert de flexibiliteit en productiviteit van het personeel, zelfs wanneer ze onderweg zijn.