Algemene ondersteuning
& beheer

Laat onze experts het gebruikersbeheer, licentiebeheer en configuratie van beveiligingsinstellingen van Microsoft 365 voor u regelen. Wij zorgen ervoor dat uw Microsoft 365 omgeving soepel draait, zodat u zich kan concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van jouw bedrijf.

Groen pijl naar beneden in huisstijl WebMatics
Groen pijl naar beneden in huisstijl WebMatics

Hoe WEBMATICS kan ondersteunen

Microsoft 365 biedt een krachtige suite van tools voor moderne bedrijven, maar effectief beheer en continue ondersteuning zijn essentieel om het maximale uit dit platform te halen. WEBMATICS biedt het beheer van professionele Microsoft 365 ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw organisatie vlot kan blijven werken.

Grijze pijl naar beneden in huisstijl WebMatics

Overtuigd
van de meerwaarde?

Groene pijl naar boven in huisstijl WebMatics

Continue ondersteuning?

“Een dynamische Microsoft 365 omgeving die meegroeit met uw bedrijf”

Naarmate er nieuwe medewerkers aan boord komen, zorgen wij voor extra gebruikers en mailboxen, wijzen we rechten toe en beveiligen we apparaten.

Of het nu gaat om het toevoegen van correcte Microsoft 365 licenties, het configureren van nieuwe gebruikersprofielen, het beheren van toegangsrechten of het implementeren van geavanceerde apparaatbeveiliging via Intune, wij staan klaar om de groei van uw bedrijf te ondersteunen.

Zwarte pijl naar beneden in huisstijl WebMatics

Al onze Microsoft 365 diensten

Witte pijl naar omhoog in huisstijl WebMatics