Websitebeveiliging

Bescherm uw website tegen cyberaanvallen en datadiefstal met onze geavanceerde websitebeveiligingsoplossingen. Wij bieden proactieve beveiligingsmaatregelen om uw website te beschermen tegen malware, hacks en andere online bedreigingen.

Groen pijl naar beneden in huisstijl WebMatics
Groen pijl naar beneden in huisstijl WebMatics

Uw website beveiligen?

We beginnen met een grondige analyse van uw website om alle potentiële kwetsbaarheden in kaart te brengen. Vervolgens implementeren we beveiligingsmaatregelen om deze kwetsbaarheden aan te pakken en uw website te beschermen tegen diverse cyberdreigingen. Van Multi-Factor Authenticatie (MFA) en DDoS-bescherming. Wij bieden een uitgebreide benadering van websitebeveiliging. Ons doel is om uw website te beschermen tegen aanvallen en om een veilige online ervaring te bieden voor uw bezoekers en klanten.

Grijze pijl naar beneden in huisstijl WebMatics

Website beveiliging?

Groene pijl naar boven in huisstijl WebMatics

Websitehardening

Hieronder enkele methoden hoe WEBMATICS uw website kan beveiligen:

Implementeer MFA voor gebruikersaccounts om een extra beveiligingslaag toe te voegen naast wachtwoorden. Dit vereist een extra verificatiestap, zoals een SMS-code of een authenticatie-app, naast het invoeren van het wachtwoord.

Gebruik DDoS (Distributed Denial of Service) bescherming om uw website te beschermen tegen overweldigende verkeersaanvallen die bedoeld zijn om de beschikbaarheid te verstoren. Dit kan worden bereikt met behulp van DDoS-beschermingsdiensten of -oplossingen

Installeer SSL/TLS certificaten op uw website om versleutelde communicatie mogelijk te maken tussen de webserver en de browser van de gebruiker. Dit zorgt voor een veilige gegevensoverdracht en vertrouwelijkheid.

Activeer HSTS (HTTP Strict Transport Security) om te voorkomen dat browsers onbeveiligde HTTP-verbindingen accepteren en om HTTPS af te dwingen. Dit helpt om man-in-the-middle-aanvallen en protocol-downgrade-aanvallen te voorkomen.

Configureer security headers zoals Content Security Policy (CSP), X-Content-Type-Options, X-Frame-Options en X-XSS-Protection om kwetsbaarheden zoals cross-site scripting (XSS) en clickjacking te verminderen.

Schakel XML-RPC uit indien het niet nodig is voor uw website, omdat dit protocol kwetsbaar kan zijn voor aanvallen zoals DDoS en brute-force-aanvallen.

Overweeg het gebruik van een Web Application Firewall (WAF) om uw website te beschermen tegen aanvallen op applicatieniveau, zoals SQL-injecties, cross-site scripting (XSS) en andere webkwetsbaarheden.

Zorg ervoor dat alle software, thema’s en plug-ins die op uw website worden gebruikt, regelmatig worden bijgewerkt naar de nieuwste versies om bekende kwetsbaarheden te patchen.

Maak regelmatig back-ups van uw website en sla deze op een veilige, externe locatie op. Dit helpt bij het snel herstellen van de website na een aanval of datalek.

Zwarte pijl naar beneden in huisstijl WebMatics

Al onze Cybersecurity diensten

Witte pijl naar omhoog in huisstijl WebMatics